Helsingborg Aktiviteter och natur


Helsingborgs IF
I Helsingborg är det blårött som gäller. Välkommen till Olympia och upplev en allsvensk fotbollsmatch. Efter många år i utländska klubbar återvände hemmasonen Henrik Larsson till Helsingborgs IF 2006. Andra legendariska spelare genom åren har varit Sigge Lindberg, och Kalle Svensson. På Olympia finns även konferenslokaler.

Cykla
Det är härligt och hälsosamt att cykla och ett perfekt sätt att upptäcka Helsingborg på. Gå gärna in på Turistbyrån och hämta vår cykelkarta. Du kan även få tips på var du kan hyra cykel.

Badliv
I Helsingborg är det nära till havet och därmed till många mjuka sandstränder. Tropical Beach: Parapetens strand med exotiska palmer. Barnvänlig. Fria bad: Finkornig sandstrand med möjligheter till strandaktiviteter. Pålsjöbadet och Kallbadhuset: För alla badare, året om. Under vinterhalvåret finns sauna med utsikt över Öresund. Vikingsstrand: Med faciliteter för handikappade. Här kan man grilla och windsurfa. Våra fyrbenta vänner är välkomna här. Råå Vallar: Söder om Helsingborg ligger Råå Vallar med en långsträckt barnvänlig sandstrand. Här finns också en populär camping och ett fint utomhusbad. Naturistbad i norra delen.
Helsingborgs IF
+46 (0)42-37 70 00
Olympia, Mellersta Stenbocksgatan,
Helsingborg, Sweden
www.hif.se
Cykelbollen, Cycle Hire
+46 (0)42-14 73 68
Hävertgatan 21, Helsingborg, Sweden

Utskriftsvänlig